Wendy van Meel

Wendy van Meel

Manager

06-41293599

wendyvanmeel.flp@gmail.com

Circle Image

Mijn Verhaal

FOREVER heeft miljoenen, uit de hele wereld, geholpen dromen waar te maken die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

FOREVER heeft me de kans geven om een geweldige mogelijkheid en verbazingwekkende producten met de hele wereld te delen. Ik heb ingezien dat de manier waarop ik mijn leefde indeelde anders kon. Oftewel uit de ratrace.....

Ruim 15 jaar runde ik mijn kapsalon met personeel. En met veel plezier. Ook door de crisis bleef ik door ontwikkelen. En door nog meer uren te maken en workshops/metamorfosedagen te organiseren konden we goed door draaien.

Maar toen veranderde mijn leven, want ik werd moeder van een mooie dochter en ik besefte dat ik zo niet door kon gaan. Enerzijds wilde ik in de salon zijn anderszijds bij mijn gezin. Maar ik wist niet wat ik anders kon gaan doen. Ook wist ik dat ik zelfstandige wilde blijven en een business om mijn gezin heen wilde bouwen.Maar in de uren dat het mij uit kwam en niet afhankelijk te zijn van personeelsleden, hoge vaste lasten en openingstijden.

Ik ging wat les geven en examineren om te kijken wat er verder in mijn mars lag. Maar de opdrachten lagen niet voor het oprapen. 

Via een kennis kwam ik in contact met FOREVER en ik ben gaan kijken naar het zakelijke gedeelte. Naast mijn meer dan fulltime werk ben ik hiermee aan de slag gegaan. Tussen de bedrijven door.

Na een jaar verdiende ik net zoveel met FOREVER met een paar uur per week als in mijn kapsalon.

In de zomer van 2014 heb ik de knoop doorgehakt. Ik wilde geen slaaf meer zijn van mijn eigen zaak en zag nog meer concurrentie toenemen. Daarom ben ik toen meer uren in FOREVER gaan steken en heb de kapsalon te koop gezet. Een van de moeilijkste beslissingen van mijn leven, maar voor mij absoluut de juiste!

Inmiddels is het pand verkocht en geniet ik van een eigen zaak maar met vrije tijd; niet meer  op zaterdagen en koopavonden werken maar in de tijd wanneer het mij uitkomt. Van meer dan fulltime naar parttime en een beter inkomen. Ook heb ik een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt die mijn salon mij nooit had kunnen geven.

Van mijn gezin, en hobby's geniet ik volop. En ik heb zoveel meer rust gevonden in het werk wat ik nu doe.Ook tijd voor mezelf om leuke dingen te doen. De produkten hebben mij meer energie geven en een betere gezondheid en het werk blijft uitdagend, afwisselend en leuk. Een leuk leven zonder zorgen.......En dat gun ik iedereen.....

Wil jij eens persoonlijk kennismaken om te kunnen kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Vul dan het intresseformulier in of bel me voor meer informatie.